Verzending binnen 2 werkdagen - Gratis verzending vanaf €75 - Verzendkosten vanaf €5,15 Verzending binnen 2 werkdagen - Gratis verzending vanaf €75 - Verzendkosten vanaf €5,15

Inspiratie

"In 6 stappen naar een mooie kersttafel"

"In 6 stappen naar een mooie kersttafel"

Wil jij dit jaar indruk maken met een spectaculaire kersttafel? Volg deze 6 stappen, succes gegarandeerd! 

Stap 1: Kies een thema en kleuren:

Kies een thema en kleur waar jij je echt goed bij voelt. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor wit, groen en zwart. Het belangrijkste is dat je kleuren en decoratie 1 geheel vormen. Een mooie verzorgde tafel zorgt ongetwijfeld voor de perfecte kerstsfeer!

Stap 2: Tafellaken of placemats? 

Een tafellaken voor kerst kan een echte sfeermaker zijn. Echter, uit eigen ervaring, is er altijd wel iemand die erin slaagt om heel snel het laken vuil te krijgen. Dan begrijp ik volledig waarom je niet voor een tafellaken kiest. 

Wij opteren ook altijd voor placemats. Wij kozen voor seagrass placemats om een bohemian touch te geven aan onze kersttafel. Het maakt de tafel onmiddellijk heel erg gezellig.

Stap 3: Mix & match het servies

Wij vinden het altijd heel erg leuk om serviezen te combineren. Door afwisseling wordt de tafel wat minder stijfjes. Keramiek en porselein zijn een heel erg leuke combinatie. De mooiste manier om borden of kommen te presenteren is stapelen. Het geeft een mooi effect om voor ieder gerecht een bordje neer te zetten. Houd er wel rekening mee dat de kleuren van de borden overeenstemmen. Zo creëer je meer “rust” op tafel.

Bekijk hier onze volledige collectie tafel accessoires. https://husgevoel-interior.com/collections/keukenaccessoires

Stap 4: Servetten

Wat zeker niet mag ontbreken op de kersttafel, zijn servetten. Katoenen servetten zijn een mooie aanvulling op elke tafel. Let erop dat je ook hier rekening houdt met de kleuren. Rol de servetten op, maak het af met een jute lintje en steek er een takje kerstgroen tussen. Zo ziet het er meteen leuk en feestelijk uit. Bovendien ruikt zo'n takje nog eens geweldig ook! 

Stap 5: Kaarsen, kaarsen en nog eens kaarsen

Kaarsen mogen uiteraard niet ontbreken op je kersttafel. Kies voor leuke kandelaars die je tafel meteen aankleden en die je ook na de feestdagen kan blijven gebruiken. 

Shop hier onze allerleukste kaarsen en kandelaars; https://husgevoel-interior.com/collections/kaarsen

Stap 6: DIY (do it yourself) 

Geef je tafel een persoonlijke touch door gebruik te maken van naamkaartjes op tafel. Wij kozen voor bruine kraftlabels en schreven daar de namen op. Onze kersttafel is helemaal kerstproof want wij kozen voor prachtige dennenappels als naamhoudertjes.

Als jij deze 6 stappen toepast weet ik zeker dat jouw kersttafel een succes wordt! Verder wensen wij iedereen een fijne kerst en geniet van elkaar! 

Liefs, Kelly