Over Ons

Welkom bij Husgevoel, fijn dat je wat meer te weten wilt komen over ons. Zullen we je eerst even vertellen waar onze naam vandaan komt? De betekenis is namelijk tweedelig en maakt onmiddellijk hélemaal duidelijk waarvoor we staan. Wij, Kelly en Matthijs, wonen in het "witte dorp", Lissewege te West-Vlaanderen. Hier spreken we het woord "ons" uit als "us" en "huis" spreken we dan weer uit als "hus". En laat dat nu nét het gevoel zijn dat we je willen helpen bereiken - een husgevoel. Een plek waar je jezelf kan zijn, geniet van geborgenheid, warmte en sereniteit. Kortom, een plek waar je écht graag bent. 

"Husgevoel" is ons passieproject. Een warm en huiselijk interieur is iets dat we altijd al belangrijk vonden, zéker na de aankoop van ons eerste huisje. Voor ons is er niets zaliger dan thuis te komen en te mogen genieten van ons eigen nestje. Toen ik daarnaa ook vriendinnen mocht helpen bij het uitkiezen van de juiste woonaccessoires besefte ik dat ik met mijn passie ook anderen gelukkig kan maken. Kleine interieuraanpassingen of iets grotere veranderingen, maar altijd in harmonie met het bestaande interieur. Zo creëren we samen een unieke plek, volledig op maat van jouw persoonlijkheid. 

Van passie, naar droom, naar gelukzalige werkelijkheid. Een eigen webshop met woondecoratie en klein meubilair, in Bohemian stijl. Handgemaakte producten die wij zelf met veel liefde uitkiezen, maar die bovenal ook ontstaan zijn uit eerlijke handel. Daardoor is elk stuk dat je vindt in onze webshop uniek. Hopelijk word jij even verliefd op onze collectie als wij toen we ze voor het eerst uitkozen. Zo willen wij bijdragen aan jouw "Oost west, thus best". 

We willen je alvast bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons wat beter te leren kennen. Kijk gerust verder rond en als je vragen hebt, of je wilt wat hulp bij je zoektocht, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dat kan via de chatbutton of via info@husgevoel-interior.com 

We wensen je alvast veel interieurinspiratie! 

Kelly & Matthijs